KAJ POČNEMO

Smo ekskluzivni agenti za enega največjih evropskih preworking centrov za Slovenijo. Jamčimo vam zanesljivost, kakovost in konkurenčnost opravljenih storitev. 

Ukvarjamo se s prodajo jeklenih izdelkov. Naša poglavitna dejavnost je distribucija programa črne metalurgije.

Kakovost in hitrost naših storitev, ugodne cene ter upoštevanje posebnih potreb in želja kupcev so naše vodilo pri oblikovanju ponudbe prek razvejane prodajne mreže. Kot zastopniki enega največjih evropskih storitvenih in predelovalnih centrov smo specializirani na področju predelave pločevine, cevi, nosilcev in paličnega jekla.

OBSEG NAŠIH STORITEV

V želji, da bi vam pomagali optimizirati proizvodni proces in zmanjšati nepotrebne stroške, vam tako lahko nudimo naslednje:

– po vaših zahtevah in načrtih lahko pripravimo že obdelane izreze iz pločevine (tudi debelejše), rezane na mero, po točno določeni obliki in z zvrtanimi luknjami

– 2D in 3D laserski razrez cevi in pri tem poskrbimo za optimalni izkoristek materiala

– nosilce in profile lahko režemo na mero pravokotno ali pod točno določenimi koti. Lahko jih tudi vrtamo, peskamo, temeljno barvamo in zaščitimo s premazom, tako da so ob dostavi k vam že pripravljeni na montažo.

– palično jeklo (kvadratno, okroglo in pravokotno) odrežemo na mero in vam s tem prihranimo strošek odpadnega materiala, ki bi ga imeli, če bi ga morali nabaviti v komercialnih dolžinah

– po vaših zahtevah izrežemo tudi kose iz orodnega jekla in inoxa

– dobavljamo tanjšo pločevino iz kolutov v trakovih, rezanih na želeno dolžino

NUDIMO NASLEDNJE STORITVE PREDELAVE

– laserski razrez pločevine in cevi (2D, 3D)

– plazma razrez

– plazma razrez z vrtečo glavo (za predpripravo robov za zvare)

– plamenski razrez (avtogeno rezanje) za debeline do 650mm

– avtomatsko prebivanje in krivljenje tanjše pločevine ter drugo

– izdelava varjenih nosilcev

STROJEGRADNJA

Velika izbira materialov v različnih kvalitetah, ki jih imamo stalno na zalogi in jih obdelamo po vaših zahtevah.
Kvalitete: S355J2+N – C45 – RAMOR – HARDOX ® – C45 – X120Mn12 – 17NICRMO6 – GJL 250 (gize) – 1.2311QT – 42CrMo4 – S690QL- …

KOVINSKE KONSTRUKCIJE

Smo zanesljiv dobavitelj priznanim podjetjem, ki se ukvarjajo s postavljanjem kovinskih konstrukcij tako v Sloveniji kot tudi v tujini.
Velika izbira nosilcev, profilov in cevi iz zaloge v različnih kvalitetah.
Kvalitete: S235 – S275 – S355 (JR,J0,J2)

SVETOVANJE

Z našo strokovnostjo in pomočjo večletnih izkušenj na tem področju vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri najbolj ustreznih materialov.
Z veseljem vam bomo svetovali tudi pri drugih tehničnih vprašanjih ter pri izzivih ob sami izvedbi poslovnih procesov.

UREDIMO VAM PREVOZ

Organiziramo in naročimo vam dostavo materiala. Logistične storitve za nas opravljajo zanesljivi partnerji. Obstaja tudi možnost drugačnega dogovora (lastnega ali drugega prevoza) po vaši želji.