KAJ PONUJAMO

Ne glede na to ali se vaše podjetje ukvarja s strojegradnjo ali postavljanjem kovinskih konstrukcij – mi smo pravi dobavitelj za vas!

V sklopu našega prodajnega programa najdete pester izbor metalurških izdelkov različnih kvalitet. Vse izdelke odpremimo s pripadajočo dokumentacijo in ustreznimi certifikati.

NOSILCI IN PROFILI 

Del našega prodajnega programa so nosilci in profili. Nosilci in profili so na zalogi v komercialnih dolžinah. Nudimo jih lahko rezane na mero in rezane pod različnimi koti. Nosilci so lahko vrtani (dobavljivi so z že narejenimi luknjami), kotniki pa prebivani.
 
Po potrebi jih lahko tudi peskamo in temeljno barvamo.
Nosilci in profili so na voljo v kvalitetah:  S235, S275, S355 ( JR, J0, J2)

CEVI IN PALIČNA JEKLA 

Na zalogi imamo šivne in brezšivne cevi v komercialni dolžini 6m/12m. V primeru potrebe po večjih količinah jih lahko za vas naročimo direktno iz cevarne, odrezane na željeno dolžino.

Po potrebi lahko dobavimo tudi daljše cevi do dolžine 18m. Ponujamo možnost laserskega razreza cevi 2D in 3D. Na zalogi imamo tudi palično jeklo (kvadratno, okroglo in pravokotno). Na voljo je v komercialnih dolžinah 6m/12m, za vas pa ga po potrebi tudi odrežemo na mero in vam s tem prihranimo strošek odpadnega materiala, ki bi ga imeli, če bi ga morali nabaviti v komercialnih dolžinah. Po vaših zahtevah izrežemo tudi kose iz orodnega jekla in inoxa.

PLOČEVINA IN IZREZI IZ PLOČEVINE 

Dobava in predelava pločevine sta področji za kateri smo specializirani. Vsa pločevina je dobavljiva tako v komercialnih formatih kot tudi rezana na mero in po obliki, po vaših načrtih.

VARJENI NOSILCI 

Poleg navadnih valjanih nosilcev so del našega prodajnega programa tudi varjeni nosilci. Ti so izdelani po vašem naročilu z varjenjem različnih kosov pločevin. Lahko so različnih debelin, oblik in velikosti. Izdelani so lahko v različnih kvalitetah jekla. Proces izdelave je kvalificiran s strani italijanskega inštituta za varjenje.

STREŠNI IN FASADNI IZOLACIJSKI PANELI 

V sklopu našega prodajnega programa so vam na voljo najrazličnejši izolacijski fasadni (stenski) in strešni paneli z različnimi vrstami izolacij (PIR – poliuretansko polnilo z Bs2d0, PUR – poliuretansko polnilo, MINERALNA VOLNA  – zagotavlja odpornost na ogenj REI), v različnih barvah, oblikah in dimenzijah. V sklop strešnega programa je vključena tudi nosilna trapezna (HI-BOND/ LG) pločevina. Posebni del naše ponudbe pa predstavljajo naslednji paneli: FLAT ROOF paneli za izdelavo ravnih streh, ISOFARM paneli, ki se uporabljajo za gradnjo večjih in manjših kmetijskih objektov – farm in ISOFRIGO paneli, ki se ponašajo z odlično temperaturno izolacijo in so zato še posebej primerni za gradnjo različnih hladilnic in skladišč.