ISOPAN STREŠNI IN FASADNI IZOLACIJSKI PANELI 

Toplotna izolacija, zvočna izolacija, neprodušni (airtight), odporni proti ognju… Pri nas najdete najprimernejšo rešitev za vaše potrebe.

Nudimo trdnost, varnost in kakovost 100% italijanskega dizajna. Odkrijte najširšo paleto izolacijskih in strešnih panelov na trgu.

KAJ NUDIMO

– Strešne kritine oz. paneli

– Fasadni paneli oz.  kritine

– Posebni paneli (za farme, hladilnice, idr.)

– Nosilne trapezne pločevine

– Pritrdilni material in dodatki

Spodbujamo trajnostno gradbeništvo, ki ponuja rešitve za obnovo stavb, za zmanjšanje porabe ter izgube energije in virov. Prispevamo k kakovosti konstrukcij z uporabo zanesljivih materialov, v celoti v skladu z mednarodnimi standardi.

Izdelki ISOPAN zagotavljajo večjo učinkovitost, večjo inovativnost in večjo varnost: nudijo odlično toplotno in zvočno izolacijo stavb ter njihovo trdnost. Njihova zrakotesnost in absorpcija zvoka prispevata tudi k zaščiti pred požarom, ki le-tega blokira in omejuje njegovo nadaljnje širjenje.

Možnost izbire panelov z izolacijo (mineralna volna, poliuretan) ali brez, v različnih barvah, oblikah in dimenzijah.

VIZIJA

ISOPAN skrbi za vaše projekte in vam jih pomaga uresničiti, od zasnove do končnega projekta.

IZBERITE MED NASLEDNJIMI STREŠNIMI PANELI:

– Isodomus

– Isovela

– Isotego

– Isocop

– Isotap

– Isogrecata

– Isodeck

– Isoray

– Isofire Roof

IZBERITE MED NASLEDNJIMI FASADNIMI PANELI:

– Isobox

– Isorighe

– Isopiano

– Isoparete

– Isoclass

– Parete Piano Plisse

– Isofire Wall

ISOPAN daje vrednost vašemu objektu.

Več kot 40 let proizvodnje in trženja strešnih in fasadnih panelov odpornih pred toplotno disperzijo, primernih za uporabo na strehah ter stenah industrijskih, poslovnih in stanovanjskih stavb, pa tudi v živinoreji, raznih hladilnicah, idr. Smo skupina strokovnjakov, pripravljeni izpolniti vse vaše estetske, funkcionalne in proizvodne zahteve.

Naša prednost je v tem, da so naši strokovnjaki vedno v koraku s časom, saj želimo z visoko kvalificiranimi tehniki ponuditi pravo izbiro za naše stranke.

ISOPAN pozna trg in materiale zelo dobro. Spremlja glavne trende in referenčne standarde, ki združujejo estetiko in funkcionalnost.